Gulerodskage med cream cheese frosting. Sukkerblomsterne er fra Bianca. |
Kagen er rigtig lækker både med og uden topping. Den er perfekt til at tage med ved forskellige arrangementer, da de fleste kan lide den, fordi den er tilpas mild i smagen.
Ingredienser:
300 g mørk farin
3 dl smagsneutral olie (fx. raps- eller majsolie)
4 æg
275 g mel
1 tsk vaniliesukker
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g revne gulerødder
35 g groft hakkede nødder (hassel, cashew, mandler eller andet)
evt:
1 dl rosiner
100 g grofthakket chokolade
revet ingefær
Fremgangsmåde:
Bland farin, olie og revne gulerødder i en stor skål. Tilsæt herefter resten af ingredienserne i og rør til ingredienserne er blandet.
Bages ved 185 grader i ca. 30 min. Stik i kagen for at tjekke om kagen er færdig - når der ikke hænger noget fast, er kagen færdig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar