Vi har besluttet os for at følge det system vi allerede har lavet, fordi den giver os god frihed. Du kan læse lidt mere om systemet her.
Vi skal dog have tilføjet nogle nye retter, og så går jeg og overvejer at sæsonopdele retterne i årstider, hvis det er relevant.
Ugens madplan er blevet lidt længere, fordi vi startede allerede lørdag....Og så skal vi have rødbedesalat tre gange i denne uge, fordi vi ikke kan lade være - det smager simpelthen så godt!
Lørdag: Fyldt kylling med seranoskinke, ovnbagte kartoffelskiver og rødbedesalat
Søndag: Koteletter med feta og tomat, tzatziki, ovnbagte kartoffelskiver og salat
Mandag: Boller i karry med blomkål
Tirsdag: Rester fra mandag
Onsdag: Koteletter med feta og tomat, hertil ovnkartofler og rødbedesalat
Torsdag:Skinke med grøntsager og salat
Fredag: Fyldt kylling med bondebrie og røget filet, rødbede og grøntsager.
Lørdag: Endnu uvidst - Hr. Hollensen skal være alene hjemme.
Søndag: Flanksteak med hjemmelavet bearnaisecreme, ovnkartofler og rødbedesalat
Tirsdag: Rester fra mandag
Onsdag: Koteletter med feta og tomat, hertil ovnkartofler og rødbedesalat
Torsdag:Skinke med grøntsager og salat
Fredag: Fyldt kylling med bondebrie og røget filet, rødbede og grøntsager.
Lørdag: Endnu uvidst - Hr. Hollensen skal være alene hjemme.
Søndag: Flanksteak med hjemmelavet bearnaisecreme, ovnkartofler og rødbedesalat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar