Vi smagte brødet som en snack, med hjemmerørt aioli og agurkestykker. Hr. Hollensen sneg sig endda til et ekstra stykke fra køkkenet ;)
- 2 æg
- 2 spsk olie*
- 1 dl sesamfrø
- 2 dl hørfrø
- 2 dl solsikkefrø
- 2 dl græskarkerner
- groft salt**
*Olien kan være smagsneutral eller med smag, efter behag. Jeg har prøvet både rapsolie og hasselnøddeolie. Smagen bliver under alle omstændigheder ikke overdøvende, fordi der skal så lidt i.
**Salt er som udgangspunkt ikke Palæo, men fordi jeg laver det for smagens skyld, synes jeg at det er en god tilføjelse ;)
Tænd ovnen på 170 grader.
Rør æggene sammen med olien og bland frøene i. Massen skal have samme konsistens som havregrød. Hvis blandingen er lidt for våd kan man altid tilsætte flere frø.
Bred blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag brødet i ovnen i ca. 45 minutter. Husk at kig til det undervejs, da det ikke må blive for mørkt.
Lad det afkøle på en rist, gerne natten over. Bræk det i mindre stykker og opbevar det i en lufttætbeholder.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar