søndag den 14. april 2013

(forsinket) Påske


Ja det hjælper unægteligt på det hele hvis man også husker at udgive de indlæg man får lavet...Måske det er et tegn på, at man trænger til ferie ;)

Herunder er indlægget, som skulle have været sendt lidt efter Påske:

Så sker der igen lidt, efter noget stilhed. Både Hr. Hollensen og jeg har været ramt af en særdeles ond influenza, så de sidste stykke tid har mest handlet om at blive raske og ikke hoste alt for meget.

Ellers er det meste af min tid gået med universitet, da jeg har to store opgaver i dette semester. Det betyder bl.a. også at vi er løbet tør for madplaner, så nu skal vi lige genoverveje hvordan systemet virker for os. Umiddelbart er det rigtig dejligt at slippe for at tænke over hvad man skal have at spise i hverdagen, fordi vi som regel har svært ved at komme med de gode ideer.

Langfredag var vi til påskefrokost hos Hr. Hollensens mor. Hele klanen var samlet, så vi var 11 voksne og 5 børn. Selvom der var så mange mennesker var det utroligt hyggeligt og nuj, hvor blev vi altså mætte! Vi skal afsted igen på Søndag - denne gang til min familie.

Som en værtindegaver besluttede vi at male nogle æg, fordi begge værtinder vil synes den slags var hyggeligt. Jeg er ret stolt over hvor godt resultatet blev. Desværre blev billederne ikke helt ligeså gode, men det er svært at fotograferer æg der gerne vil snurre rundt.

Æggene er malet med akrylmaling. Vi brugte maling beregnet til Warhammer-figurer, men man kan sikkert også bruge den slags akrylmaling man bruger til billeder. Fordelen ved Warhammer malingen er, at det er små bøtter og de kommer i alle mulige farver (men jeg ville nok ikke gå ud og investerer i det, men når nu Hr. Hollensen havde så mange på lager allerede....)Den ene side er kaninæggene. På ægget med vintergækker er der også små kyllinger.

Dette billede blev lidt rystet, men synes kaninerne skulle med, fordi de er så søde.
2 kommentarer: