tirsdag den 7. maj 2013

Madplan uge 19


Den her uge er lidt særlig, fordi vi bl.a. skal ind og bo på Brandts museum torsdag eftermiddag. Men vi skal også til det nordlige Langeland, hvor Hr. Hollensens forældre har det skønneste sommerhus.
Derudover fik vi købt lidt ekstra ind i sidste uge, så i denne uge har vi besluttet os for at se hvor langt vi kan nå for det vi har i fryseren og køleskabet. Derfor er Onsdag også "ryd køleskabet dag", da det jo er noget sjovere at spise maden end at smide den ud ;)
Lige så lang sidste uges madplan var, lige så kort er denne. Men ihhh hvor jeg dog glæder mig til weekenden, dels fordi det bliver hyggeligt med rart selskab, men også fordi en tur til vand og natur kan lade mine lidt brugte batterier op igen - det er jo næsten en miniferie!

  • Mandag: Kylling "Cordon-Bleu", med brieost. Hertil ovnkartofler, hjemmerørt aioli og rødbedetzatziki.
  • Tirsdag: Jordskokdeller, serveret med salat med speltkerner.
  • Onsdag: Ryd køleskabet
  • Torsdag: Besøg på Brandts

Kylling "cordon bleu" med brie og røget filet, hertil ovnkartofler, hjemmerørt aioli og rødbede tzatziki


Ingen kommentarer:

Send en kommentar