tirsdag den 3. juli 2012

Bryllupsgave - krea projekt

ADVARSEL: Dette indlæg indeholder maaange billeder!

Hr. Hollensen og jeg havde 1-års bryllupsdag i mandags. Han fortalte mig for nogen tid siden, at han havde en gave til mig, selvom vi egentligt havde aftalt ikke at give gaver. Det ledte til flere måneders massiv spænding på min front, men det gjorde også at jeg fik lidt tid til at overveje om jeg ville give ham noget, og i så fald hvad.

Jeg har brug de sidste 2 måneder på at kreerer det største projekt jeg nogensinde har kastet mig ud i: 52 forskellige oplevelser - skrevet på hjemmelavede kort.
Dette er boksen som indeholder alle kortene. Det er en skotøjsæske beklædt med gavepapir. Det krævede en hel del tålmodighed at få det til at lykkedes...

Nogle af kortene indeholder oplevelser "man skal betale for", men rigtig mange af dem har også gratis glæder. Det er heller ikke alle kortene der er gjort lige meget ud af, men når der skal produceres 52, gælder det om ikke at være for kræsen. Kortene blev i øvrigt produceret bag gemalens ryg. Det var lidt nervepirrende at skulle gætte hvornår han kom hjem, og så liiige koordinerer det med oprydningen af krea-tingene. 

Inspiration til oplevelser har jeg, bl.a., fundet her. De fleste ideer kommer dog fra vores interne jokes og hverdagsfjollerier.


Herunder kan i se lidt uddrag af nogle af kortene. 
Jeg kan tydeligt se hvilke af kortene jeg lavede som de første - men det er jo sjovt at man kan følge en udvikling af sine evner!

Han blev iøvrigt rigtig glad for gaven. Det viste sig at han også har været i gang med at være kreativ, for hans gave til mig var hjemmelavede glassten til en halskæde.Det er svært at se på billederne, men glasstenene har fine striber, og små skønhedsfejl der gør det hele meget mere perfekt! 


7 kommentarer:

 1. Ihhhh hvor er du awesome, og hvor er de fine. Håber i havde en dejlig bryllupsdag :).

  SvarSlet
 2. Det var da en fed ide :-) Og hvor er de blevet flotte... Fatter ikke du fandt på SÅ mange forskellige forkælelser.... Er især vild med heltekvadet....

  SvarSlet
 3. Astrid, Tak :D Vi havde en virkelig dejlig dag - kun os to og god mad! :D

  Anne: Nej, jeg har faktisk også lidt svært ved at forstå at jeg nåede helt op på 52. Det gik dog ret nemt da jeg gik ind på den side jeg linker til i indlægget. Kan berette at Jens også er ret vild med heltekvadet hehe!

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare en awesome ide. Jeg syntes godt nok dine perler er SMUKKE... og helt perfekte!!!
  -Rikke

  SvarSlet
 5. Hej Rikke,

  Jeg er også RET stolt af ideen - og giver dig ret i, at perlerne er SMUKKE. Elsker alle deres skønheds"fejl", fordi det gør dem helt unikke.

  SvarSlet
 6. Nej nej nej. Hvordan kunne dette indlæg gå min næse forbi. Det var Anne der måtte fortælle mig om det. Altså!
  For hvor er det da bare genialt! Det er altså virkelig nogle super ting du har fundet på, og er helt vild med idéen og måden du har lavet kortene på! Sejt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Bianca :)
   Jeg er også ret stolt af, at jeg fik ideen. Men my golly, hvor har det taget lang tid. Det endte med at være forholdsvis nemt at finde på, fordi vi har mange interne jokes sammen.

   Er helt oppe at ringe over, at Anne fortalte dig om det :D

   Slet